Έκθεση «Θεοί του Ολύμπου», Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ώρα 10:15 π.μ.

Συναδέλφισσες/ -οι,

Ο Σύλλογος μας διοργανώνει επίσκεψη στην ‘Έκθεση «Θεοί του Ολύμπου» στον «Ελληνικό Κόσμο» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού (Πειραιώς 254, Ταύρος Αττικής), την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ώρα 10:15 π.μ.


Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο μυθολογικό θεματικό πάρκο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα! Σε έναν τεράστιο διαμορφωμένο χώρο στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού 1.800τμ, η τεχνολογία συναντά τον μύθο: επιβλητικά εκθέματα, wall mapping, ξεναγήσεις, escape rooms, ολογράμματα, διαδραστικά acts ντύνουν τις ζωές και τα βιώματα των 12 Θεών του Ολύμπου και αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους.

Πώς διοικούσε ο παντοδύναμος Δίας Θεούς και ανθρώπους; Γιατί η Θεά Δήμητρα αναγκαζόταν να αποχαιρετήσει την κόρη της μία φορά τον χρόνο; Πώς αντιμετώπιζαν οι άλλοι Θεοί τον πολεμοχαρή Άρη; Τι παράξενο είχε συμβεί στη γέννηση της Θεάς Αθηνάς;

Στόχος της έκθεσης αυτής; Να κατανοήσουμε τον βαθύτερο συμβολισμό που κρύβουν αυτοί οι μύθοι, αλλά και την αρχαία ελληνική γνώση και σοφία.  


Ο ΣΕΕΤ εξασφάλισε ειδική μειωμένη τιμή ομαδικού εισιτηρίου, η οποία μαζί με την επιδότηση από το ταμείο που Συλλόγου μας, διαμορφώνεται ως εξής:

·        Για τα μέλη του ΣΕΕΤ και τα παιδιά τους:  5 ευρώ/άτομο

·        Για συμμετοχές μη μελών του Συλλόγου:  8 ευρώ/άτομο

Η τιμή είναι ίδια για ενήλικες και παιδιά

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

1.      Να καταθέσετε,  το ποσό που αντιστοιχεί στα εισιτήρια που θέλετε να αγοράσετε, στον λογαριασμό του Συλλόγου μας: GR4101101370000013729610082, γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη ΘΕΟΙ στην αιτιολογία κατάθεσης.

2.      Να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο seet@nbg.gr, στο οποίο να επισυνάπτετε το αποδεικτικό κατάθεσης και τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμείτε.

Η επίσκεψη περιλαμβάνει ξενάγηση στην έκθεση και σύντομη βιντεοπροβολή, συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 15 λεπτών.

Το Δ.Σ.