Γενική Συνέλευση ΣΕΕΤ

Γενική Συνέλευση

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ώρα

01.10.2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, ώρα 6:30 μ.μ. σας καλούμε στην τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

  1. Οικονομικός απολογισμός
  2. Απολογισμός δράσης του Συλλόγου μας
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογών για το ΔΣ του ΣΕΕΤ, για εκπροσώπους στο ΕΚΑ και στην ΟΤΟΕ.
  4. Λήψη απόφασης για εκπροσώπηση του ΣΕΕΤ στην ΓΣΕΕ.

Συνάδελφοι, -ισσες,

Η συμμετοχή μας στην γενική συνέλευση δεν είναι μια τυπική υποχρέωση, έχει καθοριστική σημασία προκειμένου  να αποτιμήσουμε την δράση και τον ρόλο του Συλλόγου μας μέχρι τώρα και να θέσουμε τις προτεραιότητές μας για το επόμενο διάστημα. Συζητάμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στον εργασιακό μας χώρο, και αναζητούμε τρόπους να ενισχύσουμε την συνοχή και διαπραγματευτική μας δύναμη.

Μόνο με αποφασιστικότητα, συσπείρωση και αλληλεγγύη μπορούμε να φέρουμε τις αλλαγές που θέλουμε στον εργασιακό μας χώρο και να εξασφαλίσουμε αξιοπρεπείς μισθούς για όλους και όλες τους/τις εργαζόμενους/ες στην Εθνική Τράπεζα. 

Θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση μέσω του διαδικτύου. Ο σχετικός σύνδεσμος (zoom link) θα σταλεί σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Στην συνέλευση μπορεί να συμμετέχουν επίσης, όλοι οι συνάδελφοι/ισσες, εργαζόμενοι στην Εθνική Τράπεζα οι οποίοι/ες μπορούν να παραλάβουν το σχετικό σύνδεσμο στέλνοντας ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο seet@nbg.gr το αργότερο μέχρι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, ώρα 12:30μ.μ.

Το Δ.Σ.