Επιταγές ενάντια στην Ακρίβεια

Συναδέλφισσες – οι,

Ο Σύλλογός μας προμηθεύτηκε με δικούς του πόρους, δωροεπιταγές Σκλαβενίτη, αξίας 50 ευρώ η μία, οι οποίες εξαργυρώνονται σε κάθε κατάστημα του Ομίλου και θα τις διανείμει σε όλα τα μέλη του.

Οι τιμές σε τρόφιμα και σε είδη πρώτης ανάγκης συνεχώς αυξάνονται – ακόμα και όταν ο πληθωρισμός πέφτει – με αποτέλεσμα κάθε μήνα να γινόμαστε όλο και φτωχότεροι. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια ακρίβειας σε όλη την Ευρώπη ενώ μόνο τον Νοέμβρη τα τρόφιμα αυξήθηκαν κατά 9%!

Μία επιταγή ενάντια στην ακρίβεια δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα αλλά είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, περισσότερο ως υπενθύμιση προς τον εργοδότη μας, την Εθνική Τράπεζα, που επέλεξε συνειδητά να επιβραβεύσει τα 137 ανώτερα στελέχη με μερικά εκατομμύρια, αδιαφορώντας για τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες οι οποίοι με δυσκολία βγάζουν τον μήνα.

Τα μέλη του Συλλόγου μας μπορούν να παραλάβουν την επιταγή τους απευθυνόμενοι στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 3579545, διεπιλ. 79545  Γιάννης Σορόκος για τους συναδέλφους/ισσες στο κτίριο του Γέρακα, και 210 3342254, διεπιλ. 12254, 6976 85 55 66 Γιώτα Λαζαροπούλου για τις υπόλοιπες διευθύνσεις και καταστήματα.